2012. július 13., péntek

Baromarcúak gyülekezete

Olyan határtalan pipa vagyok, hogy rögtön le is írom, mi a kínom. 
Kezdjük azzal, hogy ma az országban a legaljasabb a média. Minden botrányos szarság leginkább nekik köszönhetően zajlik olyan formában ahogyan. Ami viszont végkép felháborít, hogy ezek a mamakedvence macskajancsik, akik most aztán nagy megmodnó emberekké lettek olyanokat tudnak állítani, hogy az borzalom. Ugyan én nem tudom az inkriminált cikket ki írta, de inkább fába véste volna az érzelmeit. 
AValami olyasmiről hablatyolt, hogy sajnos Kövéréknek sikerült az arroganciátt a lenézést, a semmibevevést eltanulni a előző kormányoktól, az MSZP-től a SZDSZ-től stb. 
Nosza a Véleményvezérben íródott ez  a nettó baromság, mondok akkor gyorsan meg is válaszolom ugyanott a facebookon. Mit gondolsz jó Barát megjelentették? Egy frászt. Leszarták a llábuk szárát, oszt olyan gyorsan eltüntették, hogy két percbe sem telt. Na mindegy, ha van szerencsém a saját facebooc oldalamon talán még megvan. Kezdem azon, hogy az Orbán kormány volt előbb és nem a Gyurcsány-SZDSZ koalíció. Tehát, hogy ki kitől tanult azt innen közelítsük. Ezeknek a büdös tahóknak még a konyha kövére sem rajzolt az apjuk egy gyerekszobát, nem hogy lett volna nekik. Mindég is zsigerig bunkók voltak, azok is maradnak, még akkor is, ha bele rohadnak a gazdagságukba. Ezért, mivel ezt valahogyan ők is érezték állandóan kompenzáltak, és pont rájuk volt jellemző a kivagyiság, a végtelen tiszteletlenség, a végnélküli költekezés. Ki mondott ilyeneket, hogy "csuhások térdre imához", vagy hogy a "haza nem lehet ellenzékben", Orbán volt az első aki azt merte mondani egy Antal Józsefnek, hogy a miniszterelnök hazudik. Kapott is Torgyántól érte, hogy csak úgy zengett a Parlament. Ki mert úgy nyilatkozni külföldi újságírók előtt, hogy ha tehetné szívesebben látná ellenségét holtan, mint élve? Ki volt ez az elmeháborodott prosztó? Na ki ? Akkor fogja be  mindenki a száját és előbb gondolkozzon, utána irkáljon baromságokat.
Amikor Gyíurcsány beszólt valamit, mindég ész érvekkel logikusan meg is tudta érvelni és igaza is volt. Csakhogy ez a aljanépe magár polgári közösségnek mondó, főként pesti bevándorló, vagy valahol eladdig a periférián nyüglödő tahók, már részt szerettek volna a hatalomból, ezért aztán Orbán őket könnyen megtalálhatta. Érdemes lenne egy névsort írni, hogy mennyi szemét ember van közöttük. Ezek támogatásával aztán ez a köpcös, csuti kanász gyerök létrehozott egy árnyékkormányt és onnantól mindenben ellenkormányzott, ellenkező irányba húzta ezt a szerencsétlen, egyébként akkorra, már rég ketté osztott országot. Az MSZP-SZDSZ koalíciónak többek között, majd később pedig már csak kizárólag az MSZP-nek és Gyurcsány Ferencnek róható fel, hogy ők ezt hagyták. Hagyták, hogy egy ilyen gyülevész, mocskos bunkó banda felül kerekedjen. Ez bűn, ráadásul nem a bocsánatos bűnök kategoriájából való bűn. Gyurcsány túl késő vette észre, hogy ilyen aljadék ellenzékből, akik a törvényeket egyfolytában semmibe vették már akkor is, csak is ilyen kormány lehet. Ráadásul híre ment már annak is, hogy Orbán teljesen megzakkant, el kel távolitani olykor mindnekitől, mert önmagára, de másra is veszélyes lehet. Ezt volt olyan bátor újságíró, aki könyvében meg is írta. Tehette, mert jól ismerte Orbánt és amit állított sajnos igaz volt. A 2006-os elvesztett választások után repültek áma a bútorok az irodában. Ezt is sokan tudták, mégis kussoltak és egy ilyen mentálisan megrokkant ember , mindennek ellenére 2/3-os győzelmet arathatott. Igen, tudom voltak akik úgy gondolták, ha egyedüli felelőssége van Orbánnak majd egyedül is kell vállalnia az odiumát. Igen ám de könyörgöm mikor lesz az még? Addig az ország helyét nyugodtan behihnthetjük sóval. Ilyen nemzetkárosító, nemzetáruló kormánya még nem volt az országnak. Az első Orbán kormány idején ez az eszement még bőven tartott az ellenzékben meglehetős jó pozicióban lévő Horn Gyulától. Vele szemben ezeket a mocsokságait meg nem merte volna tenni. Egyébként ez elképzelhetetlen is lett volna. Horn tudta Orbánt még ellenzékből is kezelni, Gyurcsány nem. Észre kellett volna vennie, hogy nem teljesen beszámítható és a miniszterelnöki vitában nem kellett volna annyira leugatni, ezt az akkorra már ronccsá fusztrálódott  Orbánt. Neki csak panel szövegei vannak, azt is papírból olvasta, a gazdasági számszaki dolgokhoz is tök hülye. Na legalább ezt most sikerült bizonyítania a másik retardálttal együtt.Nem volt ez teljesen így az első kormányzás idején, de akkor i s szörnyen gynegék voltak, és amit sikerült a Bokros Lajosnak helyre tenni, ami pénz sikerült ez által megnmenteni az államkaszába, azt Viktorka, meg Józsibácsi szépen a saját kis brancsával elnótázta a 4 év alatt.Jöhettek a szocik megint a szart rendbe tenni. Na ebből lett elegük, azért nem is nagyon törekednek a 2014-es választások megnyerésére. Ha azt mondják, hogy igen, akkor hazudnak.
Ami a legborzalmasabb, hogy mocskos árulás történt az MSZP berkein belül is. A pukkandúrt lepaktált rendesen a Simicskával, cserébe gondolom a KÖTGÉP adott egy kis baksist a pártkasszába. Mindegy is. Gyurcsánynak ezt is látni kellett volna és már hamarabb át kellett volna adni a kormányzást Bajnainak. Álítom, ha nekik 2 évük lett volna különb egészségügyi-oktatási -nyugdíj és egyéb reformot végre tudtak volna hajtani Oszkóval együtt. Íme, egy olyan páros aki az ég, miközben az Orbán-Matolcsy páros a föld. Csak ennyi a különbség köztük, nem több.
A médiának meg égjen le a bőr a képéről, ha nincs annyi vér a pucájában, hogy megpróbáljon legalább helyt adni a véleményeknek. Mitől a szartól félnek? Ezektől a szerencsétlen, kínlódó, vergődő, magukat mindenkivel megútáltató politikusoktól. Ezek már rég nem lesznek sehol, de a régi, szeretett megbecsült médiák még javában tájékoztathatnának minket, úgy ahogy azt egy demokráciában illik. Nem veszik észre, hogy ezzel a beszariságukkal, az állandó Orbántól való vélt, vagy valós félelmükkel csak magukat járatják le.? És ez egy médiának tényleg a halálos ítélet. Igen, ha a hallgatók, nézők, olvasók mondják ki rájuk az áment. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése